Hlavní obsah

Karlovy Vary zabraly v derby, teď chtějí překvapit ve Vítkovicích

To vítězství potřebovali jako sůl! Hokejisté Karlových Varů v úterý ukončili vítěznou sérii západočeského rivala z Plzně a doufají, že po neúspěšném Spengler Cupu nastává zlom v mizerné sezóně. Další body se svěřenci trenéra Hynka pokusí v pátek získat ve Vítkovicích. Zajímavostí je, že oba vzájemné duely v probíhající sezóně vyhrál hostující tým.

Foto: Jan Sokol, ČTK

Marek Melenovský z Karlových Varů před brankářem Vítkovic Filipem Šindelářem

Článek

Vítkovice jsou v tabulce třetí, v neděli si ale odvezli potupný debakl 3:10 z Pardubic. Místo volna naordinoval týmu kouč Hadamczik intenzivní trénink a Vítkovičtí chtějí před domácími fanoušky dokázat, že se jednalo o výjimečný výpadek.

Karlovy Vary vyhrály tři ze čtyř posledních zápasů, což je zlepšení oproti předchozím čtyřem porážkám v řadě. Přesto na západě Čech nepanuje spokojenost. Mistr je v tabulce až dvanáctý a musí zabrat.

V první čtvrtině Karlovy Vary zvítězily ve Vítkovicích 4:3, odveta na západě Čech skončila naopak vysokým vítězstvím hostů 5:1. Dvakrát se trefil Kvapil.

Na vítězství Vítkovic si můžete vsadit v kursu 1,75, na výhru Karlových Varů vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,32. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,2.

Reklama