Hlavní obsah

Zlín v moravské bitvě o třetí místo hostí Vítkovice

Soubojem o třetí místo je nedělní duel 39. kola extraligy mezi Zlínem a Vítkovicemi. Oba celky mají na svém kontě 67 bodů a rády by se přiblížily vedoucímu duu Plzeň – Pardubice. Střetávají se dvě nejlepší obrany soutěže, Vítkovice chtějí zastavit sérii tří porážek v řadě.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Vítkovický Jiří Burger v zápase se Zlínem

Článek

Zlín v minulém kole prohrál 3:4 po prodloužení na Slavii, jíž třemi body vítězství zařídil nejproduktivnější hokejista ligy Roman Červenka. Tři z posledních čtyřech utkání Zlína se musely prodlužovat, ve dvou případech tým PSG získal bonusový bod.

Vítkovice prohrály doma s Karlovými Vary 1:2. Sice se jim ještě podařilo Sičákem odpovědět na gól Pecha, Západočechy rychle opět poslal do vedení Čutta a domácí již podruhé vyrovnat nedokázali. Prohrály tak potřetí v řadě a nenavázaly na parádní výhru 6:0 na Slavii.

V první čtvrtině vyhrál Zlín 3:2 po samostatných nájezdech, rozhodl Leška. Ve druhé čtvrtině Vítkovice doma zvítězily 3:1.

Na vítězství Zlína si můžete vsadit v kursu 2,05, na výhru Vítkovic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,67. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4.

Reklama