Hlavní obsah

Brémám uniká špička bundesligy, ztrátu mohou snížit v duelu s poslední Herthou

K favoritům bundesligy patří v posledních letech pravidelně fotbalisté Brém. Werder ale v probíhajícím ročníku příliš nezáří a z šesté příčky ztrácí na vedoucí Leverkusen hrozivých šestnáct bodů. Snížit manko mohou svěřenci trenéra Schaafa v páteční předehrávce 21. kola proti poslední Herthě Berlín.

Foto: ČTK/AP

Roman Hubník se na začátku zimní přípravy představil jako nová posila Herty Berlín.

Článek

Brémy na Herthu umějí zahrát, šest z posledních sedmi vzájemných duelů vyhrály. Z 57 utkání Werder zvítězil 29x. Před týdnem Brémy prohrály v Mönchengladbachu 3:4, předtím podlehly doma 2:3 Bayernu. Na tříbodový zisk Werder čeká sedm zápasů, od listopadového vysokého vítězství 6:0 ve Freiburgu.

Hertha po zoufalém podzimu získala v zimní přestávce českého stopera Roman Hubníka a v roce 2010 zatím nepoznala hořkost porážky. Nejprve vyhrála 3:0 v Hannoveru a pak hrála bez gólů s Mönchengladbachem a s Bochumí. Na předposlední Norimberk aktuálně ztrácí pět bodů.

Podzimní vzájemný zápas vyhrály Brémy po divokém průběhu 3:2. Hosté vedli od 57. minutě po trefě Özila, v 74. minutě zvýšil Borowski. Po chvíli ale dal gól domácí Piszczek. Brémy uklidnil zásah Nalda z 83. minuty, Hertha přesto dokázala v poslední minutě snížit. Vyrovnat se jí už nepodařilo.

Na vítězství Brém si můžete vsadit v kursu 1,48, na výhru Herthy vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,83. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,99.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama