Hlavní obsah

Cacau ze Stuttgartu čtyřmi góly sestřelil Kolín, teď může překvapit šampióna z Barcelony

Po zimní přestávce v úterý pokračuje další fáze evropských pohárů, do boje zasáhne i obhájce vítězství v Lize mistrů FC Barcelona. Katalánci se v úvodním osmifinále prestižní soutěže představí ve Stuttgartu. Oba týmy o víkendu v domácí soutěži vysoko zvítězily, domácí Cacau se blýskl čtyřmi góly do sítě Kolína nad Rýnem.

Foto: Russell Cheyne, Reuters

Radost fotbalistů Stuttgartu - ilustrační foto.

Článek

Stuttgart spoléhá na tvůrce hry Hleba, Bělorus je ve VFB na hostování právě z Barcelony. Proti španělským týmům se mu ale nedaří, vyhrál jediné z 11 utkání. V bundeslize je Stuttgart devátý, naposledy zvítězil vysoko 5:1 v Kolíně nad Rýnem, čtyři góly vstřelil Cacau.

Barcelona v devíti venkovních zápasech Ligy mistrů nebyla poražena, z posledních šesti utkání v Německu si Katalánci pokaždé odvezli minimálně bod. Čtyřikrát zvítězila a dvakrát remizovala. V sobotu v lize Barca smetla 4:0 Santander, góly vstřelili Iniesta, Henry, Márquez a Thiago. V tabulce mají vedoucí svěřenci trenéra Guardioly dvoubodový náskok před Realem Madrid.

Oba týmy se utkaly v základní skupině Champions League 2007/08, oba zápasy vyhrála Barcelona. Ve Stuttgartu jí vítězství zařídily góly Puyola a Messiho, domácí odvetu Katalánci vyhráli 3:1 (Giovani, Eto’o, Ronaldinho – Da Silva).

Na vítězství Stuttgartu si můžete vsadit v kursu 4,56, na výhru Barcelony vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,65. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,5.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama