Hlavní obsah

Příbram hodlá potvrdit bod ze Sparty, Boleslav chce napravit propadák s Kladnem

Potvrdit překvapivý zisk bodu z prvního jarního kola na Spartě chtějí fotbalisté Příbrami. Ti se pohybují v klidném středu tabulky a v 18. kole Gambrinus ligy přivítají Mladou Boleslav. Té se start nevyvedl, prohrála s předposledním Kladnem 0:1 a klopýtnutí bude jistě chtít napravit. Na Mladou Boleslav neumí Příbram zahrát, v devíti dosavadních vzájemných utkáních jedinkrát zvítězila.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Hráčský souboj v utkání Sparty s Příbramí.

Článek

Příbram mohla být se startem jara spokojená. Na hřišti největšího aspiranta na titul Sparty sice inkasovala po střele Wilfrieda, před více jak desíti tisíci diváků čtvrt hodiny před koncem po minele sparťanské obrany vyrovnal Wágner. Získaný bod upevnil pozici svěřenců trenéra Marka ve středu tabulky. Proti Mladé Boleslavi by už měl nastoupit útočník Jirouš, zapůjčený na hostování ze Sparty.

Mladá Boleslav v prvním jarním kole nestačila na předposlední Kladno, se kterým prohrála 0:1. Jediný gól vstřelil už ve 4. minutě Strnad. Domácí poté měli několik vyložených šancí, nedokázali je ale využít. Sylvestre trefil z několika kroků břevno Tesařovy branky.

Ve 4. kole Boleslav porazila Příbram bez potíží 2:0. Góly dávaly největší hvězdy domácích – Marek Kulič ve 37. minutě a Jan Rajnoch z přímého kopu minutu před koncem. Hosté dohrávali bez Štochla, který dostal v 88. minutě červenou kartu.

Na vítězství Příbrami si můžete vsadit v kursu 2,6, na výhru Mladé Boleslavi vypsali bookmakeři Tipsportu stejný kurs 2,6. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama