Hlavní obsah

Předkolo hokejového play-off startuje, Litvínov se chystá na Červenku

Dvojnásobná zátěž čeká v pondělí na fanoušky Slavie. Fotbalisté v dohrávce Gambrinus ligy přivítají České Budějovice, hokejisté startují předkolo play-off. Vyřazovací část svěřenci trenéra Růžičky zahájí duelem s Litvínovem, který se chystá zejména na útočníka Romana Červenku. Nejproduktivnější hokejista základní části ve čtyřech utkáních proti Litvínovu zaznamenal osm bodů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Útočník Roman Červenka na srazu české hokejové reprezentace

Článek

Domácí finalista minulé sezóny Slavia v play-off extraligy proti Litvínovu nikdy nenastoupil. Zraněný je kapitán Josef Beránek, který už do play-off nezasáhne. V posledním kole základní části sešívaní zvítězili 2:1 v Mladé Boleslavi, vítězný gól vstřelil ve 26. minutě Vladimír Růžička mladší.

Litvínov spoléhá na střeleckou produktivitu Viktora Hübla, který Slavii v posledních dvou utkáních vstřelil pět gólů. Chemici oba zápasy po olympijské přestávce nezvládli. Nejprve podlehli Plzni 1:5, v pátek prohráli v Kladně dokonce 1:7.

Ve třetím kole řádil nejproduktivnější hráč základní části extraligy Roman Červenka, který hattrickem a asistencí zařídil výhru Slavie 4:2. Červenka bodoval i ve druhém zápase, v Litvínově nahrával na vítězný gól Sklenářovi. Na konečných 0:2 upravil Havel. Druhé dva zápasy vyhrál Litvínov. Nejprve v Praze 5:3 (hattrick nastřílel Viktor Hübl), poté doma 2:1.

Na vítězství Slavie si můžete vsadit v kursu 1,62, na výhru Litvínova vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,83. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 3,83.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama