Hlavní obsah

Hokejisté Brna mohou poslat Mladou Boleslav do baráže

Ve složité situaci jsou hokejisté Mladé Boleslavi. Bruslařský klub je ve skupině o udržení na posledním místě, tři kola před koncem ztrácí na Karlovy Vary šest bodů. Už v úterý tak může definitivně spadnout do baráže s vítězem první ligy. Do nepříjemných bojů o udržení by jej srazila porážka s Brnem a zároveň jakýkoliv bodový zisk Západočechů v Kladně.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Brankář hokejistů Mladé Boleslavi Marek Schwarz v akci

Článek

Mladá Boleslav v neděli nezvládla klíčový duel proti Karlovým Varů, mistr zvítězil 3:1. Jediný gól Středočechů vstřelil veterán Sup. Nyní se Boleslav může pomalu chystat na baráž, v níž změří síly s lepším z dvojice Ústí nad Labem – Chomutov. Finálová série je zatím vyrovnaná 2:2.

V Brně mohou být spokojení. Po tragickém startu soutěže, kdy se extraligový nováček potácel s hrozivým odstupem na posledním místě, se Kometa rozzářila a i díky velkému množství nových hráčů dotáhla své soky. Na play-off to nestačilo, udržení nejvyšší soutěže však nejspíše budou v Brně pokládat za úspěch. V neděli Kometa porazila Kladno 5:4 po samostatných nájezdech (rozhodující proměnil Dopita – nejproduktivnější hokejista Brna v bojích o záchranu) a před vyprodanou arénou oslavila záchranu.

V základní části se Mladá Boleslav a Brno utkaly čtyřikrát, každý celek jednou zvítězil v normální hrací době a jednou po samostatných nájezdech. Ve skupině o udržení pak ve všech třech duelech vyhrála Kometa, jednou z toho po samostatných nájezdech.

Na vítězství Mladé Boleslavi si můžete vsadit v kursu 2,1, na výhru Brna vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,52. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,2.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama