Hlavní obsah

Kanonýři zkoušejí v LM zastavit obhájce trofeje FC Barcelona

Pikantní dvojice přinesl los čtvrtfinále Ligy mistrů. Vedle šlágrů dvou předchozích šampiónů Bayernu Mnichov a Manchesteru United bude pozornost upřena na duel londýnského Arsenalu s obhájcem prestižní trofeje FC Barcelona. První zápas se hraje na Emirates Stadium ve středu.

Článek

Domácímu kouči Wengerovi dělá starost zdravotní stav kapitána Fábregase, který do Londýna přišel právě z Barcelony. Španělského středopolaře poznamenalo sobotní utkání proti Birminghamu, kde Kanonýři ztratili dva cenné body po remíze 1:1. Na vedoucí Manchester United ztrácejí čtyři body. V LM vyhrál Arsenal posledních pět domácích utkání.

Barcelona nemůže počítat se špílmachrem Iniestou, který má poraněný stehenní sval. Katalánci o víkendu zvítězili na Mallorce 1:0 gólem Ibrahimoviče a stále se tak přetahují o čelo La Ligy s Realem Madrid. O motivaci bude mít jistě postaráno bývalá hvězda Arsenalu a nyní útočník Barcelony Thierry Henry.

Oba týmy se utkaly ve finále Champions League 2006, na pařížském Stade de France vyhráli Katalánci 2:1. Kanonýři vedli po trefě Sola Campbella, skóre v poslední čtvrthodince otočili Eto’o a Belletti. Arsenal hrál od 18. minuty bez vyloučeného brankáře Lehmanna. Předtím se slavné celky střetly v základní skupině Poháru UEFA 1999/2000. Na Nou Campu skončil zápas 1:1, v Londýně vyhráli Katalánci 4:2.

Na vítězství Arsenalu si můžete vsadit v kursu 3,02, na výhru Barcelony vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,3. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama