Hlavní obsah

Slavia našla recept na Štěpánka, může srovnat sérii

V pondělí hokejisté Slavie konečně našli recept na výborného brankáře Vítkovic Jakuba Štěpánka. Ve třetím semifinálovém utkání mu nastříleli pět gólů a po dvou porážkách v Ostravě v sérii snížili. Vyrovnat mohou již v úterý, opět se hraje ve vysočanské O2 Aréně.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Brankář Vítkovic Jakub Štěpánek - ilustrační foto.

Článek

Zápas v Praze začal oproti očekávání přestřelkou. Už ve 3. minutě překvapil Štěpánka bekhendovou střelou z těžkého úhlu Červenka, po chvilce chyboval i domácí brankář Furch po lehké střele Burgera a Vítkovice poslal do vedení Štefanka. Slavia ovšem ještě do přestávky otočila skóre díky Endálovi a Růžičkovi mladšímu, ve zbytku duelu si už vedení Pražané pohlídali.

Sérii zahájily Vítkovice kanonádou 7:2, čtyři góly vstřelily v poslední třetině. Čtyřmi body za gól a tři nahrávky se blýskl Lukáš Krenželok. Slavia do druhého duelu nasadila místo Slipčenka Furcha a ten předvedl lepší výkon. Porážce 1:3 ovšem nezabránil. Poslední gól vstřelil Štefanka do prázdné branky.

Na vítězství Slavie si můžete vsadit v kursu 2,05, na výhru Vítkovic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,68. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Reklama