Hlavní obsah

Příbram v dohrávce hostí Boleslav, na kterou se jí tradičně nedaří

Další krok k jistotě záchrany mohou ve středu udělat fotbalisté Příbrami. Pokud Středočeši v dohrávce 18. kola Gambrinus ligy porazí šestou Mladou Boleslav, budou moci o víkendu oslavit udržení v nejvyšší soutěži. Ale hosté na Příbram umějí, prohráli s ní jedinkrát – a to už před více jak pěti lety.

Foto: Petr Eret, ČTK

Antonín Fantiš z Příbrami (vlevo) a David Bystroň z Plzně v utkání Ondrášovka Cupu.

Článek

Příbram je v tabulce desátá a směřuje za poklidnou záchranou. Doma je mimořádně úspěšná, osm z jedenácti zápasů vyhrála, poražena odešla jen ve dvou případech. Naposledy Příbram v neděli porazila Brno 3:1, její góly vstřelili Huňa, Klesa a Šmejkal. Zranění jsou Müller a Videgla, nemocný pak Pleško.

Mladá Boleslav nedělní porážkou 1:2 s Jabloncem (jediný gól domácích vstřelil mladíček Chramosta) ukončila minisérii tří výher, vrátit na vítěznou vlnu se chtějí hosté vrátit už v Příbrami. Kouč Stanner nemůže nasadit zraněného Zahustela, v rekonvalescenci je útočník Pecka.

Podzimní vzájemný zápas vyhrála Boleslav 2:0, góly v polovině května vstřelili Kulič a Rajnoch. Příbram ve vzájemných zápasech tradičně tahá za kratší konec, Mladou Boleslav porazila jedinkrát. A to už před více jak pěti lety.

Na vítězství Příbrami si můžete vsadit v kursu 2,55, na výhru Mladé Boleslavi vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,65. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama