Hlavní obsah

Rudí ďáblové mohou zatlačit na Chelsea, Citizens chtějí sokovi oplatit prohru

Vrátit porážku z podzimního městského derby chtějí soupeři fotbalisté Manchesteru City. Ti na domácím stadionu přivítají tým United, který stále nepřestal věřit v zisk titulu. Případné vítězství by jej přiblížilo na rozdíl jediného bodu ztráty na Chelsea, kterou později v sobotu čeká londýnské derby na Tottenhamu.

Foto: Christian Charisius, Reuters

Útočník Michael Owen rozhodl o podzimním vítězství Manchesteru United v derby.

Článek

Citizens jsou v tabulce čtvrtí s výraznou sedmibodovou ztrátou na třetí Arsenal. V pořádku už by měl být levý bek Wayne Bridge, po zranění je Stephen Ireland a trest vypršel Pablo Zabaletovi. Citizens naposledy rozstříleli 5:1 Birmingham.

Hosté doufají v nasazení Wayna Rooneyho, kanonýr si stále léčí bolavý kotník. Při jeho absenci svěřenci trenéra Fergusona v posledních dvou zápasech nezvítězili. Nejprve prohráli klíčový duel proti Chelsea, poté jen remizovali 0:0 v Blackburnu. Otázkou zůstává start zkušených Ryana Giggse a Ria Ferdinanda.

Podzimní dramatický zápas rozhodl až v nastavení Michael Owen, United zvítězili 4:3. Na konci ledna se oba celky utkaly znovu, tentokrát v Carling Cupu. Doma Citizens vyhráli díky dvěma gólům Tevéze 2:1, v odvetě Scholes, Carrick a Rooney v nastavení zařídili postup United po vítězství 3:1.

Na vítězství Manchesteru City si můžete vsadit v kursu 2,7, na výhru Manchesteru United vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,42. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama