Hlavní obsah

Reprezentace může Turkům vrátit porážku z ME

Dva roky starou porážku mohou Turkům vrátit čeští fotbalisté. Ti v Ženevě mířili za vítězstvím, Turci ale v závěru třemi góly otočili skóre a ukončili naděje soupeře na postup. Kruté vyřazení mohou Češi odčinit v sobotní přípravě, kdy se s Tureckem utkají během přípravy v USA.

Foto: Jan Tauber

Čeští fotbalisté nastupují do autobusu v New Yorku

Článek

Poslední trénink před zápasem ale nezačal příliš šťastně. Řidič netrefil sjezd z dálnice a příprava odstartovala s třičtvrtěhodinovým zpožděním. S týmem nejsou Tomáš Rosický a Milan Baroš, ofenzívu by měli táhnout Plašil a Černý.

Turci se také neprobojovali na mistrovství světa v JAR, příprava proti českému výběru je tak zároveň laděním formy na podzimní start kvalifikace mistrovství Evropy. Na stadiónu v New Jersey bude mít Turecko podporu fanoušků, tamní enkláva vykoupila lístky během několika dnů.

Ještě před porážkou na Euru čeští fotbalisté remizovali před čtyřmi lety v přípravě v Izmiru s domácími Turky 2:2. Svěřenci trenéra Brücknera vedli po proměněné penaltě Poborského a gólu Štajnera ještě v předposlední minutě 2:0, pak snížil Karan Ümit a stejný hráč vzápětí vyrovnal.

Na vítězství českých fotbalistů si můžete vsadit v kursu 2,95, na výhru Turecka vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,3. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama