Hlavní obsah

Benešová zahajuje turnaj v Budapešti, soupeřkou Cornetová

Ve Wimbledonu Iveta Benešová nezazářila, prohrála hned v prvním kole s Ruskou Pavljučenkovou. V úterý mostecká rodačka odstartuje turnaj v Budapešti, na jehož úvod změří síly s Alize Cornetovou. Francouzka dostala od pořadatelů divokou kartu.

Foto: Michael Caronna, Reuters

Iveta Benešová

Článek

Sedmadvacetiletá Benešová letos postoupila do druhého kola Australian Open, v Barceloně postoupila do čtvrtfinále. Přemožitelku nepoznala ve Fezu, poté ji trápily problémy s levým ramenem. Daří se jí ve čtyřhře, kde společně se Záhlavovou-Strýcovou vyhrály turnaje v Paříži a v Monterrey, s Medina Garriguesovou triumfovaly ve Fezu.

Cornetová je v žebříčku WTA na 84. místě, sezónu rodačka z Nice zahájila postupem do čtvrtfinále v Aucklandu, ve stejné fázi prohrála v Monterrey. Ve Fezu prohrála v semifinále, naposledy na Roland Garros skončila už v prvním kole.

Obě tenistky se utkaly dvakrát, každá zvítězila jednou. V roce 2007 v Acapulku vyhrála Cornetová, letos ve Fezu se radovala Benešová. Vítězka námi vybraného utkání v dalším kole narazí na lepší z dvojice Babosová (Maďarsko) – Bacsinszká (3-Švýcarsko).

Na vítězství Benešové si můžete vsadit v kursu 1,8, na výhru Cornetové vypsali bookmakeři Tipsportu stejný kurs 1,8.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama