Hlavní obsah

O první trofej fotbalové sezóny se Sparta utká s Plzní

Premiérového vítěze bude mít český fotbalový Superpohár. Ve čtvrtek se ligový šampión Sparta utká s Plzní, která se radovala z triumfu v poháru. Oba týmy zápas berou jako generálku na blížící se start fotbalové Gambrinus ligy i nový ročník evropských pohárů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Plzeňský David Bystroň právě vstřelil vítězný gól ve finále Ondrášovka Cupu - archivní foto.

Článek

Sparťanský trenér Chovanec nemůže počítat se Slovákem Kuckou a Kušnírem. Novými posilami jsou brankář Daniel Zítka a ex-mladoboleslavský záložník Marek Matějovský. Výhodou pro Pražany je, že se utkání hraje na jejich stadiónu na Letné.

Plzeň minulý týden na soustředění v Rakousku podlehla Lvovu 0:2, předtím prohrála Steaue Bukurešť 0:1. Na úvod soustředění porazili Západočeši 2:1 Dinamo Záhřeb.

V minulé sezóně se oba celky utkaly dvakrát v lize, oba duely skončily remízou. Nejprve 0:0 v Praze, po divokém závěru na západě Čech pak 2:2. Plzeň vedla po gólu Bakoše, Sparta otočila skóre Wilfriedem (83.) a Kuckou (87.). Remízu zařídila trefa Rajtorala (90.).

Na vítězství Sparty si můžete vsadit v kursu 1,61, na výhru Plzně vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,9. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 3,5.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama