Hlavní obsah

Sparta startuje poháry posilněna vítězstvím v Supercupu

V dobrém rozpoložení mohou jít do úvodního utkání předkola Ligy mistrů fotbalisté Sparty. Pražané minulý týden získali český Superpohár, když porazili Plzeň gólem Sionka. Nyní ještě před úvodním kolem Gambrinus ligy se svěřenci trenéra Chovance představí na hřišti Metalurgu Liepaja.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Sparťan Marek Matějovský zkoumá spolu s kapitánem Tomášem Řepkou trofej pro vítěze českého Superpoháru.

Článek

Sparta na ostrý úvod sezóny porazila doma na Letné v duelu o Superpohár Plzeň. Jediný gól vstřelil Libor Sionko v 78. minutě, sparťané hráli od 29. minuty bez vyloučeného kapitána Tomáše Řepky. Západočeši dohrávali bez Františka Rajtorala (vyloučen v 88. minutě).

Pro karetní trest nemůže hrát Pamič, zraněný jsou Hušek a Kušnír. K dispozici je ale nová posila zálohy Marek Matějovský. „Chceme jednoznačně udělat první krok za postupem. Neinkasovat a branku vstřelit,“ říká na klubových stránkách Chovanec.

Liepaja je lotyšským šampionem, po dvanácti kolech domácí soutěže je ale Metalurg až třetí. se sedmibodovou ztrátou na první Ventspils. Na konci června prohrál 1:2 s Jürmalou, ve čtvrtek pak 0:1 s Daugavou.

Na vítězství Liepaji si můžete vsadit v kursu 5,3, na výhru Sparty vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,57. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,5.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama