Hlavní obsah

Jihlava zahajuje misi návrat do první ligy, hostí nováčka Varnsdorf

S cílem vrátit se do nejvyšší soutěže zahajují druhou ligu fotbalisté Jihlavy. Ti se netají nejvyššími ambicemi, v pátečním prvním kole Vysočina změří síly s nováčkem z Varnsdorfu.

Článek

Jihlava se o návrat do Gambrinus ligy neúspěšně snaží už čtyři roky, letos doplnila kádr a hodlá postoupit. „Varnsdorf o postup do II. ligy usiloval několik ročníků v řadě. Nyní postoupil nečekaně až z 6. místa a přes léto musel připravit celý klub a tým na boje ve vyšší soutěži. Jejich kádr prošel velkou proměnou a je proto na startu ročníku určitou neznámou,“ řekl na klubových stránkách k premiérovému utkání v nadcházejícím ročníku kouč Luboš Urban.

Varnsdorf má v kádru na hostování ústecké Porcala a Rundytskyyho, Pimparu z Teplic, z Vítkovic se vrátil Mach. Trenérem je nedávný lodivod Bohemians 1905 Zdeněk Busta. Do druhého kola Ondrášovka Cupu postoupil Varnsdorf po vítězství 4:1 v Nové Pace.

Oba týmy se utkaly v přátelských zápasech v roce 2007. V létě vyhrál Varnsdorf 3:1, v zimě pak Jihlava soupeři porážku vrátila.

Na vítězství Jihlavy si můžete vsadit v kursu 1,4, na výhru Varnsdorfu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,1.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama