Hlavní obsah

Baník chce odčinit pohárové zaváhání, Sparta musí doma bodovat

S cílem odčinit zaváhání v evropských pohárech odjeli do Prahy ke šlágru čtvrtého kola Gambrinus ligy fotbalisté Ostravy. Po vyřazení s běloruským Mogilevem hodlají na Spartě bodovat. Letenští ale v minulém kole prohráli v Českých Budějovicích a nemohou si dovolit zaváhat.

Článek

Sparta v týdnu zvládla odvetu třetího předkola Ligy mistrů a po domácím vítězství 1:0 nad Poznaní vyhráli stejným poměrem i v Polsku. V domácí soutěži ale svěřenci trenéra Chovance tápají, prohráli oba venkovní zápasy. V obou chyběl kapitán Tomáš Řepka, zkušený stoper nesmí pro disciplinární trest nastoupit ani v neděli.

Ostrava zahájila sezónu bezgólovou remízou v Příbrami, poté uhrála výsledek 1:1 proti Slavii. Naposledy Baník přejel 3:0 trápící se Brno. Po porážce 0:1 v Bělorusku Ostrava prohrála i domácí odvetu 1:2.

V minulé sezóně skončily oba vzájemné zápasy remízou 1:1. Nejprve na Letné odpověděl proměněnou penaltou domácí Žofčák na gól Tchuře, na jaře v Ostravě si nejprve vstřelil vlastní gól Řepka, v 53. minutě vyrovnal mladíček Kadlec.

Na vítězství Sparty si můžete vsadit v kursu 1,75, na výhru Ostravy vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,07. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama