Hlavní obsah

Olomouc v dohrávce GL hostí Mladou Boleslav

Snížit náskok vedoucí Plzně chtějí v pondělní dohrávce 8. kola Gambrinus ligy fotbalisté Olomouce. Ti přivítají třetí Mladou Boleslav a spoléhají na brilantní výkony před vlastními fanoušky.

Foto: Petr Horník, Právo

Olomoucký Hubník v souboji se slávistou Trappem

Článek

Olomouc je doma excelentní, všechny tři zápasy vyhrála při skóre 10:1. Hanáci nejprve roznesli Jablonec 4:1, pak smetli nováčka z Ústí na Labem 3:0 a naposledy stejným výsledkem zdolali trápící se Brno. Před reprezentační přestávkou Sigma remizovala na Slavii 1:1. Již šestkrát se v lize trefil Michal Hubník.

Mladá Boleslav sice zahájila sezonu vítězstvím v Ústí nad Labem, následující dva duely mimo svůj stadion ale prohrála. Nejprve na Slavii 0:1, následně v Brně 1:3. V jednání je příchod Radka Šírla, který skončil v Zenitu Petrohrad.

V minulé sezoně byla úspěšnější Mladá Boleslav. Podzimní zápas skončil remízou 2:2, kterou přinesla proměněná penalta Táborského z 86. minuty. Sigma hrála od 33. minuty bez vyloučeného Hubníka. Jarní odvetu na Hané vyhráli Středočeši 2:1, rozhodnutí padlo rovněž v závěru. Šest minut před koncem se prosadil Kalina.

Na vítězství Olomouce si můžete vsadit v kursu 1,85, na výhru Mladé Boleslavi vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,87. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,2.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama