Hlavní obsah

Slovácko si po demolici Slavie jede pro body do Ostravy

V minulém kole si fotbalisté Slovácka smlsli na trápící se Slavii a přiblížit se vedoucí Plzni se pokusí v Ostravě. Ta v posledních dvou zápasech získala čtyři body, přesto je předposlední.

Foto: Petr Eret, ČTK

Milan Petržela z Plzně (vpravo) bojuje o míč s Vítem Valentou ze Slovácka.

Článek

Baník po dobrém startu postihla krize a pětkrát v řadě prohrál. Zlom přišel vítězstvím nad nováčkem z Hradce Králové, kterého zdolal díky gólu Frejlacha. V minulém kole Ostravané remizovali v Praze s Bohemians 1905, jejich jediný gól vstřelil opět Frejlach. Doma Baník ještě v probíhajícím ročníku nezvítězil.

Slovácko naopak venku ještě neprohrálo, se čtyřmi výhrami a jednou remízou je společně s Olomoucí a Plzní nejúspěšnějším celkem před vlastními fanoušky. Mimo svůj stadion ale tým z Uherského Hradiště čtyři z pěti duelů prohrál. Proti Slavii se střelecky prosadili Švancara (z penalty), Volešák a Szmek.

V minulé sezoně Ostrava porazila doma Slovácko 3:2, rozhodující gól vstřelil Neuwirth. Jarní odvetu v Uherském Hradišti vyhrál Baník 2:0.

Na vítězství Ostravy si můžete vsadit v kursu 1,75, na výhru Slovácka vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,07. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama