Hlavní obsah

Tučňáci v nové domácí aréně neuspěli, první body chtějí získat v New Jersey

Takový start v nové hale si hokejisté Pittsburghu nepředstavovali. Po dlouhých letech se přestěhovali do Consol Energy Centra, ale oba první zápasy prohráli. Nyní se vydávají pro první body v sezoně do New Jersey. Ďáblové ale v minulém ročníku porazili Tučňáky ve všech šesti vzájemných zápasech.

Foto: Winslow Townson, ČTK/AP

Archivní foto

Článek

Ďáblové moc důvodů k radosti také nemají. V sobotu si odvezli debakl 2:7 z Washingtonu, přestože po první třetině vedli 2:1 po gólech Arnotta a Tallindera. Pak ale zavelel k obratu Tomáš Fleischmann a hvězdný Ovečkin dvěma góly potvrdil výhru domácích. V úvodním duelu sezony New Jersey podlehlo Dallasu 3:4 po prodloužení, góly domácích zařídili Zajac, Parise a Arnott. Velkou letní posilou je Rus Ilja Kovalčuk.

Pittsburgh je na tom ještě hůř. Slavnostní první zápas v nové aréně prohrál s divizním rivalem Philadelphií 2:3, v sobotu pak neudržel vedení proti Montrealu a podlehl také 2:3. Na marodce je mladý centr Jordan Staal, nováčky v kádru pro sezonu jsou beci Zbyněk Michálek a Paul Martin, góly by měl střílet Mike Comrie.

V minulém ročníku se oba celky střetly šestkrát, pokaždé zvítězilo New Jersey.

Na vítězství New Jersey si můžete vsadit v kursu 2,3, na výhru Pittsburghu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,45. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 3,7.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama