Hlavní obsah

Stoprocentní Portland hostí v AHL divizního rivala Bridgeport

Vedle prestižní NHL se v zámoří rozběhly i nižší soutěže. V AHL mohou být se startem spokojení hokejisté Portlandu, kteří oba úvodní zápasy vyhráli. Perfektní bilanci budou Piráti hájit v souboji s divizním sokem z Bridgeportu.

Foto: Sport.cz

Ilustrační foto

Článek

Portland měl výhodu, že oba zápasy hrál na vlastním ledě. Nejprve v divoké přestřelce udolal Manchester 6:5, když ještě v 52. minutě prohrával. Třemi góly otočil skóre a nevadila ani korekce soupeře v poslední sekundě. Dva góly a dvě asistence zaznamenal Luke Adam, gól a tři přihrávky pak získal Mark Mancari. Ve druhém duelu Piráti porazili Charlotte 5:1, třemi body se blýskl veterán Parrish.

Bridgepoprt má v kádru několik nadějných mladíků, po úvodním vítězství nad Worcesterem 5:4 po samostatných nájezdech (rozhodl Cory Quirk), prohrál 1:2 s Manchesterem. Jediný gól v neděli vstřelil Robin Figren.

Na vítězství Portlandu si můžete vsadit v kursu 2, na výhru Bridgeportu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,95. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 3,7.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama