Hlavní obsah

Druhé Vítkovice se pokusí dotáhnout na Třinec v Pardubicích

Na ledě Pardubic se pokusí hokejisté Vítkovic dotáhnout na lídra Tipsport extraligy z Třince. Oceláři ovšem budou současně o body bojovat s Litvínovem. Pardubice se mohou pochlubit nejlepší defenzívou v soutěži, Vítkovice tak čeká těžký zápas.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Archivní foto

Článek

Pardubice si v posledních zápasech vylepšily mizernou domácí bilanci, porazily Třinec (9:2), Litvínov (4:3P) a České Budějovice (3:0). Před reprezentační přestávkou Pardubice vyhrály v Plzni 4:3.

Vítkovice naposledy porazily poslední Kladno 2:0, góly vstřelili Ujčík a Burger. Z posledních šesti venkovních utkání Ostravané pětkrát prohráli (v Českých Budějovicích po prodloužení). V čele klubové produktivity je díky 15 asistencím Jiří Burger (3+15).

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

V první čtvrtině Vítkovice prohrály s Východočechy 1:2, góly stříleli Slováci Somík a Bartek. Ve finále posledního ročníku Pardubice porazily Vítkovice 4:0 na zápasy.

Na vítězství Pardubic si můžete vsadit v kursu 1,93, na výhru Vítkovic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,9. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,15.

Reklama