Hlavní obsah

Klokani se s prvoligovým podzimem loučí soubojem s vedoucí Plzní

Atraktivnějšího soupeře na závěr podzimní části Gambrinus ligy si fotbalisté Bohemians 1905 mohli stěží přát. Do Edenu zavítá Viktoria Plzeň, která si již s předstihem zajistila titul podzimního půlmistra. Proti Klokanům se Západočeši pokusí zvýšit náskok před druhou Spartou.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Radost plzeňského kapitána Horvátha (uprostřed) a jeho spoluhráčů po proměněné penaltě.

Článek

Bohemka ale po přesunu do Edenu v něm předvádí kvalitní výkony a hlavně – sbírá body. Na domácím trávníku podlehla jen Spartě, jinak v osmi zápasech získala solidních 15 bodů při skóre 10:6. Naposledy zelenobílí porazili gólem Škody Hradec Králové, přestože poslední čtvrthodinu hráli bez vyloučeného Hartiga.

Plzeň ale zažívá famózní podzim, venku prohrála jen v Mladé Boleslavi. Zbývajících sedm utkání vyhrála. Navíc svěřenci trenéra Vrby hodlají napravit poslední zaváhání, když doma jen remizovali 1:1 s Libercem. Jediný gól vstřelil z penalty Horváth.

Ve třetím kole Západočeši porazili Bohemians 2:1. Před přestávkou otevřel skóre Kolář, v 69. minutě zvýšil kapitán Horváth. Hosté již jen korigovali Nešporem sedm minut před koncem. Klokani porazili Plzeň naposledy před devíti lety.

Na vítězství Bohemians 1905 si můžete vsadit v kursu 3,96, na výhru Plzně vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,8. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články