Hlavní obsah

Bundesligový lídr z Dortmundu se představí na trávníku čtvrtého Freiburgu

Šlágrem nadcházejícího 13. kola bundesligy je duel čtvrtého Freiburgu s prvním celkem tabulky Dortmundem. Borussia v čele nejvyšší německé soutěže jistě zůstane, navíc může sedmým venkovním vítězstvím v řadě překonat ligový rekord. Domácí by se v případě vítězství mohli dotáhnout na druhou příčku.

Foto: Torsten Sliz, ČTK/AP

Mario Götze z Borussie Dortmund (vpředu)

Článek

Freiburg může být s podzimem spokojený. Sedm z dvanácti zápasů vyhrál, na dva týmy před sebou ztrácí tři body. Naposledy dokázali vyhrát v Hoffenheimu, předtím porazili hasnoucí překvapení podzimu Mohuč.

Dortmund se pyšní skvělou defenzívou, ve 12 zápasech inkasoval pouhých sedm gólů. Sám jich soupeřům nastřílel 29, sedmkrát se trefil Barrios, šestkrát Kagawa. V minulém kole Borussia vyhrála 2:0 nad Hamburkem, předtím si přivezla vysoké vítězství 4:0 z Hannoveru.

Celková bilance jasně hovoří pro Dortmund. Z 22 vzájemných utkání vyhrál polovinu. Freiburg se z vítězství radoval jen třikrát.

Na vítězství Freiburgu si můžete vsadit v kursu 4,72, na výhru Dortmundu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,63. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,5.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama