Hlavní obsah

Slavia se s prvoligovým podzimem rozloučí v Mladé Boleslavi

Konečně, vydechnou si nejspíše v sobotu večer fanoušci fotbalisté Slavie. Těm totiž podzim řádně zhořknul. Jejich klub je v tabulce třináctý a stále nemá jistotu, že nepřezimuje na sestupové pozici. V sobotu se sešívaní představí v Mladé Boleslavi, která je ve formě.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Zklamaní fotbalisté Slavie po zápase s Ostravou.

Článek

Středočeši totiž prohráli jediný z posledních 11 zápasů, doma dokázali porazit i suverénní Plzeň. Na Slavii ale neumí, neporazili ji už 4,5 roku. Na domácím trávníku ale nebodovali jen v souboji se Slováckem, naposledy si přivezli výhru 3:1 z Českých Budějovic. Dva góly vstřelil Kulič, skóre otevřel Opiela.

Slavia z posledních dvanácti utkání dokázala porazit jen Brno, jinak body rozdávala. Naposledy doma remizovala 1:1 s Ostravou, její gól vstřelil Koubský. V posledních sekundách nastavení ovšem srovnal Hušbauer.

Na konci července Slavia porazila Mladou Boleslav 1:0, jediný gól vstřelil Stanislav Vlček. Střídající domácí útočník hlavičkou proměnil centr Kisela.

Na vítězství Mladé Boleslavi si můžete vsadit v kursu 2, na výhru Slavie vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,45. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,1.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama