Hlavní obsah

Karlovarští hokejisté v předehrávce Tipsport extraligy hostí Zlín

Na pěkném čtvrtém místě tabulky Tipsport extraligy jsou hokejisté Karlových Varů. Šanci přiblížit se týmům před sebou mají Západočeši ve čtvrtek, kdy přivítají Zlín. Ten je o pouhý bod zpět.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Radost hokejistů Karlových Varů - archivní foto

Článek

Karlovy Vary táhne zkušený David Hruška, který k 13 gólům přidal devět asistencí. V minulém kole Západočeši vyhráli 5:2 v Pardubicích, góly se o to zasloužili Skladaný (2), Pech Kumstát a Hruška.

Zlín v produktivitě jako tradičně táhne Petr Leška, který je bodování soutěže třetí za plzeňským duem Vlasák – Straka. Berani v úterý jasně vyhráli na trápící se Spartě 4:0, zasloužili se o to Grof, Balán, Čech a Důras.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

V první čtvrtině Zlín doma porazil Karlovy Vary 5:3, celkem čtyři góly padly v přesilovkách. Vítězství zařídil dvěma trefami v posledních šesti minutách Balaštík.

Na vítězství Karlových Varů si můžete vsadit v kursu 2, na výhru Zlína vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,72. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,1.

Reklama