Hlavní obsah

Vicemistr Schalke hodlá poslední debakl odčinit v bitvě s mistrovským Bayernem

Ten výprask trenér Schalke Magath hodně těžko kousal. Jeho svěřenci prohráli v Kaiserslauternu 0:5, což je největší porážka Schalke v posledních osmnácti letech. Úspěšný kouč obratem přeřadil tři fotbalisty do béčka a zbytek vyhnal trénovat do sněhu jen v trenýrkách. Zda jeho lekce pomohla, se uvidí v sobotním duelu dvou nejlepších týmů posledního ročníku proti slavnému Bayernu Mnichov.

Foto: Daniel Kopatsch, ČTK/AP

Útočník Schalke Raúl

Článek

Schalke pomohl gólem porazit i český fotbalista Jan Morávek, který v Kaiserslauternu hostuje právě ze Schalke. To dokázalo naposledy doma porazit Bayern v březnu 2005. Od té doby celek z Gelsenkirchenu vyhrál jediné z 15 utkání proti Bayernu.

Bayern si ale také příliš vyskakovat nemůže. V posledním kole sice rozstřílel 4:1 Frankfurt (29. a 88 Timoščuk, 59. Müller, 61. Gómez), v tabulce je ale ambiciózní tým až pátý s výrazným čtrnáctibodovým odstupem na vedoucí Dortmund.

Na vítězství Schalke si můžete vsadit v kursu 3,2, na výhru Bayernu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,15. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama