Hlavní obsah

Liverpool v dohrávce Premier League hostí Aston Villu

Soubojem dvou týmů, které neprožívají úspěšný ročník, je pondělní dohrávka Premier League mezi Liverpoolem a Aston Villou. Domácí se po mizerném startu posunuli do středu tabulky, ale pořád se musí s obavami dívat na soupeře za zády. Aston Villa dokonce bojuje o záchranu, na sestupové pozice nemá příliš velký náskok. Do bývalého působiště se vrací francouzský kouč hostí Houllier.

Článek

Liverpoolu se doma celkem daří, ze sedmi utkání vyhrál čtyři a dvakrát remizoval. Nestačil jen na nováčka z Blackpoolu. V tabulce jsou ale „Reds“ daleko za pohárovými příčkami, navíc s nevelkým odstupem před sestupovými vodami. V minulém kole Liverpool prohrál na Tottenhamu 1:2 gólem Lennona v nastavení, jediný gól vstřelil Škrtel. V Evropské lize navíc jen remizoval v Bukurešti se Steuaou 1:1. Zraněného stopera Carraghera by měl nahradit Kyrgiakos, na marodce je i kapitán Gerrard.

Aston Villa je na tom bledě, na sestupové příčky má jen dvoubodový náskok. Venku se jí navíc vůbec nedaří, vyhrála jen ve Wolverhamptonu. Na ligové vítězství čekají hosté přes měsíc, z posledních devíti ligových zápasů vyhráli jediné. V minulém týdnu navíc prohráli prestižní duel Carling Cupu v Birminghamu 1:2. Pro disciplinární trest nemůže nastoupit Ashley Young.

Aston Villa dokázala Liverpool porazit jedinkrát v posledních 17 zápasech, bylo to ale v minulé sezoně a rovnou 3:1 na Anfield Road.

Na vítězství Liverpoolu si můžete vsadit v kursu 1,55, na výhru Aston Villy vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 5,5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,5.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama