Hlavní obsah

Kanonýři mají druhou šanci dokázat ambice na titul, hostí mistrovskou Chelsea

První zápas s jedním ze soků v souboji o mistrovský titul fotbalistům Arsenalu nevyšel. Kanonýři nestačili na Manchester United. Druhá prověrka je čeká v pondělí, kdy na Emirates Stadium přijede mistrovská Chelsea. Ta není v ideálním rozpoložení.

Foto: Eddie Keogh, Reuters

Carlos Vela (vlevo) a Cesc Fabregas z Arsenalu se radují z branky.v

Článek

Arsenalu odložený zápas proti Stoke pomohl k uzdravení Fabianského a Diabyho, do konce ledna zůstane na marodce Vermaelen. Doma se Kanonýrům tolik nedaří, prohráli již třikrát. Horší bilanci má jen West Ham (4). Rádi by zlepšili bilanci proti hlavním rivalům na titul, z posledních 11 utkání proti Manchesteru United a Chelsea totiž jedinkrát remizovali a desetkrát prohráli (skóre 5:23).

Fanoušky Chelsea může těšit návrat Franka Lamparda, který od konce srpna pro zdravotní problémy chyběl. Svalové potíže překonal Bosingwa. Chelsea spoléhá na kanonýra Drogbu. Ten v posledních 11 zápasech vstřelil Arsenalu 13 gólů.

Oba týmy čeká již 175. vzájemné klání, z posledních osmnácti zápasů prohrála Chelsea jen dva. V pěti posledních případech Chelsea zvítězila.

Na vítězství Arsenalu si můžete vsadit v kursu 2,55, na výhru Chelsea vypsali bookmakeři Tipsport kurs 2,72. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,02.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama