Hlavní obsah

Mistrovské Vary startují závěrečnou čtvrtinu duelem s předposledním Kladnem

Papírové lehkého soupeře mají na úvod závěrečné čtvrtiny dlouhodobé části hokejisté Karlových Varů. Na led úřadujícího mistra ve čtvrtek zavítá Kladno, které hájí předposlední příčku před probuzeným nováčkem z Brna. Západočeši jsou dvanáctí, před Kladnem mají devítibodový náskok.

Foto: Petr Eret, ČTK

Karlovarští hokejisté se radují ze třetího gólu do plzeňské sítě.

Článek

Karlovy Vary v týdnu vyměnily útočníka Václava Pletku do Českých Budějovic, odkud opačným směrem putoval forvard Štěpán Hřebejk. V neděli Západočei podlehli Brnu 2:3.

Kladno vyměnilo trenéry, zdravotně indisponovaného Zdeňka Müllera nahradil Otakar Vejvoda starší. Tomu se premiéra hrubě nepovedla, celek Geus Okna prohrál doma s Třincem 0:7. Poté ale Středočeši zabrali a zvítězili v Litvínově 4:2.

Úvodní vzájemný duel sezóny v Kladně vyhrály Karlovy Vary 5:3, které vedly ve 12. minutě 3:0, pak ale domácí průběh zdramatizovali. Odveta na západě Čech skončila vítězstvím domácích 2:1, v poslední třetině otáčeli skóre Pletka a Dej. Ve třetí čtvrtině se radovalo Kladnu, jemuž v prodloužení vystřelil výhru 4:3 Kalla.

Na vítězství Karlových Varů si můžete vsadit v kursu 1,6, na výhru Kladna vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,94. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,3.

Reklama