Hlavní obsah

Ve španělské řežbě se o čtvrtfinále Roland Garros poperou Verdasco a Almagro

Do své druhé poloviny se přehouplo tenisové French Open, druhý grandslam sezóny. Na antuce v Paříži bojuje světová špička a na oranžovém povrchu jsou velice silní Španělé. Hned dva se utkají ve čtvrtfinále, sedmý nasazený Fernando Verdasco změří síly s turnajovou devatenáctkou Nicolasem Almagrem.

Článek

Rodák z Madridu Verdasco naposledy v Nice prohrál až ve finále s domácím Francouzem Gasquetem, letos šestadvacetiletý tenista zvítězil v San Jose a Barceloně. Ve finále prohrál s Nadalem v Monte Carlu.

Čtyřiadvacetiletý Almagro se nedávno představil na světovém mistrovství družstev v Düsseldorfu, kde prohrál s Tomášem Berdychem, ale pak porazil Američana Ginepriho a Australana Hewitta. Letos rodák z Murcie postoupil do semifinále v Madridu, na Australian Open podlehl ve čtvrtém kole Francouzi Tsongovi.

Oba tenisté se utkali třikrát, pokaždé vyhrál Verdaco. Naposledy loni právě na Roland Garros. Vítěz námi vybraného zápasu v dalším kole narazí na lepšího z dvojice Belluci (24-Brazílie) – Nadal (2-Španělsko).

Na vítězství Verdaska si můžete vsadit v kursu 1,66, na výhru Almagra vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,97.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama