Hlavní obsah

Messi jde do boje, favorizované Argentince čekají Nigerijci

Mimořádně zajímavou podívanou slibuje sobotní utkání mistrovství světa, v němž fotbalisté Argentiny změří síly s Nigérií. V dresu jihoamerického celku se představí i nejlepší fotbalista světa Lionel Messi.

Foto: Enrique Marcarian, Reuters

Dovede nepolapitelný Lionel Messi Argentinu k vytouženému titulu?

Článek

Hvězda Barcelony by měla být tahounem svěřencům legendárního Diega Maradony. Toho čeká premiéra na lavičce na velkém turnaji, naposledy před 16 lety ještě dirigoval Argentinu z hrací plochy. Nyní se může stát třetím trenérem, který by k hráčskému zlatu z MS přidal i to trenérské.

Argentina má hvězdnou ofenzívu. Vedle Messiho by góly měli střílet Tévez z Manchesteru City, Diego Milito z Interu Milán nebo hvězda Realu Madrid Higuaín.

Nigerie na posledním mistrovství Afriky skončila třetí. Oba týmy se utkaly v roce 1994, Nigerijci v základní skupině MS neudrželi vedení a prohráli 1:2. O osm let později vyhrála Argentina 1:0 a loni olympiádě v Pekingu Argentina ve finále porazila Nigérii rovněž 1:0.

Na vítězství Argentiny si můžete vsadit v kursu 1,41, na výhru Nigérie vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 7,7. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,07.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama