Hlavní obsah

Alonso může v Brazílii oslavit titul mistra světa

Dva závody chybějí do konce ročníku mistrovství světa formule 1 a nejblíže titulu je Fernando Alonso. Španělský pilot Ferrari má v čele průběžného hodnocení jedenáctibodový náskok před Markem Webberem z Red Bullu. V Brazílii tak Alonso může oslavit titul mistra světa.

Foto: Alessandro Garofalo, Reuters

Španěl Fernando Alonso jásá - ilustrační foto.

Článek

Stačí mu k tomu jediné – vyhrát. A zároveň doufat, že druhý Webber neskončí lepší, než pátý. Red Bull ale dokazuje, že má rychlejší vůz. Na hrbolaté trati nedaleko Sao Paula by měli útočit Webber a Vettel.

Oba piloti Red Bullu přes vítězství v kvalifikaci nedokončili poslední závod v Koreji, kde Alonso triumfoval. Ferrari vyhrálo v Brazílii tři z posledních čtyř ročníků.

Před rokem na okruhu Interlagos ale vyhrál Webber, přestože se mu v posledních letech v Brazílii nedařilo. Red Bull vede v Poháru konstruktérů s 426 body před McLarenem, který zatím získal 399 bodů. Třetí Ferrari má na svém kontě 374 bodů.

Největšími favority v Brazílii jsou vozy Red Bullu. V kursu 3 si můžete vsadit na Vettela, v kursu 3,5 pak na Webbera. Na vítězství Alonsa vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4, na triumf Hamiltona pak kurs 6.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.