Hlavní obsah

Randy Moss se chce vrátit do NFL

Svého času jeden z nejlepších wide receiverů Randy Moss oslavil v pondělí své narozeniny a při této příležitosti oznámil, že se chce opět vrátit do NFL. Bývalý hráč Minnesoty Vikings, Oaklandu Raiders, New Englandu Patriots a Tennessee Titans dnes pro internetovou televizi UStream řekl: „Chci hrát fotbal. Váš kluk se vrátí zpět a bude hrát fotbal. Jsem velmi nadšený. Musel jsme si urovnat některé věci ve svém životě.“

Foto: gettyimages.com

Tom Brady a Randy Moss

Článek

Mossův agent Joel Segal 1. dubna loňského roku překvapivě jednou větou oznámil, že se jeho klient rozhodl ukončit profesionální fotbalovou kariéru. Moss během 13 sezón, které v NFL odehrál zachytil 954 přihrávek pro 14,858 yardů a 153 touchdownů.

Moss je se 153 zachycenými touchdowny spolu s Terrellem Owensem na druhém místě v historii NFL. Jeho 14,858 zachycených yardů jsou pátý nejlepší výkon v historii NFL a 954 zachycených přihrávek je devátý nejlepší výkon v historii soutěže.

Když se před začátkem letošní sezóny spekulovalo o tom, že se Moss vrátí pokud nastane ta správná situace, tak quarterback New Englandu Patriots Tom Brady, který na Mosse v roce 2007 hodil rekordních 23 touchdownových přihrávek řekl, že by ho velmi rád uvítal zpět v týmu. Nakonec se tak nestalo.

Požehnala mu i rodina

Moss který dnes slaví své 35 narozeniny řekl, že je připraven vrátit se zpět na hřiště a že k tmu má požehnání i své rodiny: „Je to dobře, dělej cokoliv chceš,“ byla prý reakce Mossových nejbližších na jeho plán vrátit se zpět k fotbalu.

„Víra, rodina, fotbal to je moje motto, brácho,“ dodal Moss.

Moss ukončil kariéru po „bláznivé“ sezóně 2010, během níž byl vyměněn z Patriots do Vikings, následně byl z Vikings propuštěn a ze seznamu nechráněných hráčů si ho do svého týmu vzali Tennessee Titans. Moss během této sezóny zachytil 28 přihrávek pro 393 yardů a 5 touchdownů.

Moss, kterého si během NFL draftu v roce 1998 v 1. kole jako 21. hráče celkově vybrali do svého týmu Minnesota Vikings, řekl, že všech prvních dvacet týmů, které si ho nevybrali, budou svého rozhodnutí litovat. Bývalý hráč univerzitního týmu Marshall Thundering Herd během své první sezóny v NFL zachytil 69 přihrávek pro 1,313 yardů a 17 touchdownů. Za tyto výkony byl zvolen Ofenzivním nováčkem roku.

Moss pětkrát vedl NFL v počtu zachycených touchdownů, šestkrát byl vybrán do Por Bowlu a 5x byl vybrán do All-Pro týmu.

Reklama