Hlavní obsah

Holandsko je zpět!

Série FIFA přinesla vždy perfektní servis. Nejen co se týče simulace samotného fotbalu, ale rovněž po stránce licencí. Ve hře jste našli 99 % všech oficiálních týmů, ať už klubových či národních. Holandsko ovšem loni chybělo. Vítejte zpátky, tulipáni!

Foto: FIFA 10 Team

Poslušně hlásíme, Arjen Robben už nechybí!

Článek

Série FIFA v otázce licencí vždy kralovala. Kde jiní museli řešit update soupisek otravným instalováním patchů nebo dokonce komolit skutečné jména hráčů, tam měla FIFA kompletní servis rovnou v základní krabici. Přesto se ne vše dařilo podle plánů a absence Nizozemska autorům dělala vrásky. Vždyť kde bychom byli bez jejich totálního fotbalu?

V novém ročníku FIFA 10 se i díky Royal Netherlands Football Association holandský národní fotbalový tým konečně objeví. Na MS 2010 si tak budete moci zahrát s oranžovým týmem plným světových hvězd. Kreativní Wesley Sneijder, sniper Robin van Persie, výbušný Arjen Robben, hlavičkář Klaas-Jan Huntelaar, pracant Dirk Kuyt nebo bojovník Mark van Bommel nebudou chybět! Ale i tým Nizozemska si budete moci poskládat podle svého! To vše a mnoho jiného v nejlepší fotbalové simulaci FIFA 10.

FIFA 10 vyjde 2. října 2009 na PC, PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonech. Originální verze bude obsahovat český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama