Hlavní obsah

Zlín částečně obměnil fotbalový kádr

ZLÍN

Kádr prvoligových fotbalistů Zlína prošel krátce po skončení podzimní části sezóny částečnou obměnou. Poslední celek tabulky už opustil obránce Miroslav Penner, do Sparty se vrátil Tomáš Kóňa a nové angažmá si hledá Vít Vrtělka. Před jarními boji o záchranu naopak přišel na hostování olomoucký záložník Filip Rýdel.

Článek

"Snahou je očištění a ozdravění prvoligového kádru ve všech řadách," řekl předseda představenstva Tescomy Zlín Ladislav Valášek. Klub podle něj jedná o příchodu nejmenovaného brazilského fotbalisty, který dosud nepůsobil v Evropě, a hodně si od něj slibuje.

"O posilách jednáme i se Slavií, Spartou, Baníkem Ostrava, Olomoucí, Brnem a Opavou. Hledáme i v zahraničí a pozornost jsme také obrátili na Slovensko, kde některým hráčům končí smlouvy," doplnil Valášek.

Trenér Stanislav Levý chce mít k dispozici kompletní kádr nejpozději před odjezdem na herní soustředění do Turecka, kam Zlín zamíří začátkem února.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.