Hlavní obsah

Do hry o Beckhama vstoupil i milánský AC

MILÁN

Vír kolem odchodu Davida Beckhama z Manchesteru a jeho příštího angažmá neustává. O kapitána anglické reprezentace totiž projevil zájem i AC Milán, který se v přestupové hře přidal ke španělským velkoklubům Realu Madrid a Barceloně. Jisté by mělo být alespoň jedno: vedení Manchesteru potvrdilo, že Beckham klub opustí.

Foto: internet

David Beckham bude zřejmě od příští sezóny tleskat novým fandům.

Článek

Vedení milánského AC - vítěze letošního ročníku Ligy mistrů - hovoří o Beckhamovi jako hlavním cíli přestupového léta. "Příchod Beckhama je naší prioritou. Dáváme dohromady plány na jeho získání, pro které nasadíme všechny naše schopnosti," řekl viceprezident AC Milán Adriano Galliani.

O Beckhama, jehož cena je odhadována na 30 milionů liber (přes 1,3 miliardy korun), projevil vedle Realu Madrid zájem také jeden z kandidátů na post prezidenta FC Barcelona Joan Laporta. Ten osmadvacetiletého fotbalistu použil jako hlavní předvolební trumf, jeho rival v boji o post šéfa Barcelony Lluis Bassat však tyto sliby nepovažuje za reálné.

"Barcelona si Beckhama nemůže dovolit. Zajímalo by mě, jak ho chce Laporta získat. Podle mě se jenom snaží využít velkého jména k zisku většího počtu hlasů," osočil svého konkurenta Bassat.

Reklama

Související témata: