Hlavní obsah

Kosa na červenou! Útočnou akci zmařil nečekaný hříšník

Bukurešť

Výstavní kosa! Trenér druholigového rumunského týmu Arges Pitesti chtěl zřejmě ukázat svým svěřencům, jak zastavit útok soupeře. A to za každou cenu. V ligovém duelu proti celku Targoviste chvíli před koncem poslal k zemi u lajny sprintujícího hráče soupeře. Hosté šíleli vzteky, trenér byl vykázán na tribunu, slibně rozjetou útočnou akci už pochopitelně dotáhnout do konce nemohli. Na celou akci se podívejte na přiloženém videu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Útočnou akci zastavil faul trenéraVideo: sntv

 
Článek

Když nemůže zabrzdit útočnou akci soupeře faulem obránce, tak musí zkrátka pomoci trenér. Nejspíš právě tohle si řekl Emil Sandoi, trenér týmu Arges Pitesti. Když se po lajně řítil hráč soupeře Cristian Negut, neváhal ani vteřinu. Ťukl do míče a přes jeho nohu následně přepadl i fotbalista. A bylo po útoku. Fanoušci na stadiónu, hráči a nejspíš i rozhodčí zírali, čeho byli svědkem.

Faulující trenér sice okamžitě gestikuloval, že míč už byl mimo hřiště, následně se i omlouval, ale hlavní sudí byl nemilosrdný. Pravá ruka namířila na tribunu mezi diváky, právě tam musel hříšník okamžitě odejít. Zápas skončil nerozhodně 1:1, tým Targoviste je druhý, Arges patří pátá příčka.

Reklama

Související témata: