Hlavní obsah

Bývalý fotbalista Gascoigne skončil letos potřetí na psychiatrii

LONDÝN

Vyhlášený anglický fotbalový bouřlivák Paul Gascoigne skončil letos už potřetí na psychiatrii. Jednačtyřicetiletého někdejšího slavného záložníka převezli na kliniku v Londýně, když v úterý navštívil kadeřnictví v silně podnapilém stavu. Naposledy přitom v léčebně skončil v pondělí, ale ještě týž den byl propuštěn.

Foto: www.thisislancashire.co.uk

Na Gazzu zapomeňte, vzkazuje Paul Gascoigne.

Článek

Předtím se Gascoigne na přelomu března a února tři týdny léčil ze závislosti na alkoholu a z psychických problémů. Nedávno se prý pokusil o sebevraždu a nyní zjevně znovu pije.

"Posledních šest nebo osm týdnů bylo velmi frustrujících, protože Paul nejdříve ukázal dobrou vůli, ale pak do toho znovu spadl a začal si škodit. Je škoda, že to došlo tak daleko, ale teď snad dostane pomoc, kterou potřebuje," řekl Gascoignův bývalý spoluhráč z Tottenhamu Gary Mabbutt.

Gascoigne měl už během aktivní kariéry problémy se životosprávou a stále se potýká s alkoholismem. Loni měl vážné zdravotní problémy, když musel být kvůli prasklému žaludečnímu vředu narychlo operován. Z toho se však už zotavil.

Reklama

  Bayern - Real Madrid dnes 21 : 00
20240430T21 : 00:00+0200
Bayern vs. Real Madrid
Bayern vs. Real Madrid
Bayern
Real Madrid