Hlavní obsah

Neklidný týden v Mexiku vyvrcholil předčasným ukončením zápasu

Mexiko

Neklidný týden v mexickém fotbale vyvrcholil v neděli předčasným ukončením prvoligového zápasu mezi Atléticem San Luis a týmem Querétaro. Rozhodčí poslal mužstva do kabin za stavu 0:2 pět minut před koncem kvůli násilnostem fanoušků, kteří se na tribunách rvali, házeli po sobě předměty a pronikli až na hřiště.

Foto: Stringer, Reuters

V Culiacanu zasahuje policice, ilustrační foto.

Článek

Ve čtvrtek bylo zase odloženo druholigové utkání mezi celky Dorados de Sinaloa a Atlante kvůli sérii útoků souvisejících s drogovými konflikty, po němž se pořádající město Culiacán ocitlo ve stavu obležení.

Vedle násilností zasáhl minulý týden mexický fotbal také neobvyklý protest hráčů klubu Veracruz kvůli nevyplaceným mzdám. Fotbalisté se v úvodu pátečního domácího utkání proti Tigres odmítli dotknout míče a v prvních čtyřech minutách inkasovali bez odporu dvě branky. Poté začali normálně hrát, ale ztrátu nedotáhli a po porážce 1:3 jsou poslední v prvoligové tabulce.

Reklama

Související témata:
  0 : 2 AS Řím - Leverkusen 0 : 2 dohráno
20240502T21 : 00:00+0200
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím
Leverkusen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.