Hlavní obsah

Třinec opustí generální manažer Husička

PRAHA

Generální manažer extraligového Třince Petr Husička končí. Úmysl do dvou měsíců skončit ve funkci sdělil Husička pomocí prohlášení na oficiálních internetových stránkách hokejového klubu. Ve funkci by ho podle spekulací mohl nahradit současný trenér reprezentační dvacítky Alois Hadamczik.

Foto: Internet

Petra Husičku by mohl vystřídat Alois Hadamczik (na snímku).

Článek

"Na základě vlastního rozhodnutí v časovém horizontu dvou měsíců ukončím své působení ve funkci generálního manažera a z třineckého hokeje odejdu," uvedl Husička, který svůj úmysl již sdělil i prezidentovi klubu Jánu Moderovi.

Důvodem, proč se rozhodl neopustit svůj post okamžitě, je snaha, aby jeho povinnosti plynule přešly na někoho jiného a fungování klubu to neovlivnilo.

Husička působí v Třinci od roku 1999, kdy přišel ze Vsetína. Nejprve byl obchodním ředitelem, na začátku sezony 1999/2000 se stal generálním manažerem. Nahradil tehdy současného kouče reprezentační dvacítky Aloise Hadamczika, který v té době tým vedl jako trenér.

Právě Hadamczik by podle některých zpráv mohl Husičku nyní nahradit. Smlouva u juniorského národního týmu mu končí po mistrovství světa, které se uskuteční na přelomu roku ve Spojených státech.

Reklama

Související témata: