Hlavní obsah

Nový design na hlavě. A pak i na těle! Sáblíkovou vyšňoří do boje fandové

Praha

Nespěchá s výjezdem na led, trénuje zatím na suchu. Závody jsou ještě daleko, i proto mohla Martina Sáblíková svěřit do péče fandů výběr toho, v jaké kombinéze se bude prezentovat v celé olympijské sezóně.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Martina Sáblíková na nedávné tiskové konferenci. Ukázala se v novém účesu.

Článek
Fotogalerie

Chce další medaile. Nejlépe i z olympiády v Pchjongčchangu v únoru 2018, zatím ale nemá jasno o designu kombinézy. Fanouškům na facebooku předkládá tři alternativy. Vybírejte, vyzývá je.

„Návrh s největším počtem ´lajků´ příští pondělí v 16:00 vyhrává," píše Sáblíková, která se na nedávné tiskové konferenci prezentovala novým účesem a přednesla plány včetně toho, že po nejbližší olympiádě rozhodně končit ještě nebude.

Na facebooku se vrátila také do historie, kde připomněla to, v jakém oblečení vyrazila při předešlých olympiádách.

„Ty bílé ruce a nohy nám závidělo celé závodnické pole," hodnotila zpětně kombinézu, kterou měla na minulých hrách v Soči v roce 2014. Zavzpomínala třeba i na tu z Turína 2006. „Bylo z toho 4. a 7.místo," připomněla svůj první start pod pěti kruhy. Tehdy ve svých devatenácti. To ještě nebyly medailové časy, ale vše k nim směřovalo.

Teď samozřejmě nejde o oblečení jen pro českou ledovou královnu. Fandy vybraný design se bude týkat i kombinéz dalších reprezentantů. I další medailové naděje Karolíny Erbanové.

V novém hávu ostře vstoupí do sezóny 10. - 12. listopadu, kdy bude v Heerenveenu na programu start nového ročníku Světového poháru.

Reklama