Hlavní obsah

Kvitovou na French Open čeká mladší ze sester Radwaňských, hrát budou i Zakopalová a Rosol

Paříž

Tři čeští tenisté se dnes představí na antukových dvorcích Rolanda Garrose v Paříži. Hlavní česká naděje ve dvouhře žen Petra Kvitová, loňská osmifinalistka grandslamového turnaje, nastoupí v utkání 2. kola na kurtu Suzanne Lenglenové proti Polce Urszule Radwaňské. Ve hře dnes budou i Klára Zakopalová a Lukáš Rosol.

Foto: Regis Duvignau, Reuters

Česká tenistka Petra Kvitová na French Open

Článek

S mladší sestrou třetí tenistky světa Agnieszky Radwaňské se dvaadvacetiletá Kvitová utká poprvé v kariéře. Jejich souboj budete moci sledovat od 11:00 v on-line reportáži na Sport.cz.

Další česká zástupkyně Zakopalová se o třetí kolo utká s Ruskou Marií Kirilenkovou a soupeřem šestadvacetiletého Rosola, který loni v Paříži postupem do třetího kola dosáhl nejlepšího výsledku na grandslamu, bude třináctý nasazený Juan Mónaco z Argentiny.

Čtvrteční program tenisového French Open (začátky v 11:00):
Kurt Philippe Chatriera: Nieminen (Fin.) - Murray (4-Brit.), Gajdošová (Austr.) - Wozniacká (9-Dán.), Mathieu (Fr.) - Isner (10-USA), Moritaová (Jap.) - Šarapovová (2-Rus.).
Kurt Suzanne Lenglenové: U. Radwaňská (Pol.) - Kvitová (4-ČR), Istomin (Uzb.) - Nadal (2-Šp.), Li Na (7-Čína) - Foretzová-Gaconová (Fr.), Dimitrov (Bulh.) - Gasquet (17-Fr.).
Kurt č. 1: Ferrer (6-Šp.) - Paire (Fr.), Schiavoneová (14-It.) - Pironkovová (Bulh.), Tursunov (Rus.) - Benneteau (29-Fr.), Razzanová (Fr.) - Rusová (Niz.).
Kurt č. 2, 1. zápas: Kirilenková (16-Rus.) - Zakopalová (ČR).
Kurt č. 6, 1. zápas: Mónaco (13-Arg.) - Rosol (ČR).

Reklama