Hlavní obsah

Předehrávka skončila v Jihlavě bez branek

JIHLAVA

Předehrávka 24. kola druhé fotbalové ligy mezi domácí Jihlavou a Hlučínem skončila bez branek. Domácí navázali na sérii sedmi zápasů bez prohry, ale poprvé na jaře nedokázali doma vyhrát. Soupeři, se kterým před utkání sousedila ve středu tabulky, se Vysočina nedokázala bodově vzdálit, přestože hosté hráli už od 12. minuty bez vyloučeného Kopeckého.

Článek

Už v 10. minutě měli domácí dobrou šanci, jenže Faldyna při samostatném úniku překopl branku. Vzápětí se na hlučínského brankáře Kosmála řítil Cihlář, Kopecký jej poslal k zemi a dostal červenou kartu.

Hosté se ještě víc zatáhli do defenzivy a Jihlava se nemohla prosadit. V závěru poločasu Faldynovi chyběl u pravé tyče krok, aby do prázdné brány dotlačil Rabušicovu střelu, Rabušic skončil po sólu v kličkách a Veselý překopl bránu.

Se střídajícím Váchou na hrotu měla Jihlava i po změně stran optickou převahu, ta ale končila na hranici vápna, neujala se Dupalova střela z 20 metrů.

Hru oživil až v 66. minutě střídající Gabriel, který po pár sekundách na hřišti jen těsně minul branku. V závěru pak v zoufalém tlaku Faldyna napálil zblízka gólmana a Schneider břevno.

Druhá liga - 24. kolo:
Jihlava - Hlučín 0:0
Rozhodčí: Adámek - Slavík, Urban. ŽK: Gába, Dupal - Štýbar, Bogdaň. ČK: 12. Kopecký (Hlučín). Diváci: 1250.
Jihlava: Šimon - Sláma (66. Gabriel), Tlustý, Kadlec, Vepřek - Gába, Schneider, Dupal, Cihlář (21. Veselý) - Faldyna, Rabušic (46. Vácha). Trenér: Marko.
Hlučín: Kosmál - Kopecký, Bogdaň, Štýbar, Koubek (70. Stoklásek) - Žižka, Kovář, Prokeš, Barcal - Hanus (21. Hornyak), Vaculík (84. Galajda). Trenér: Samec.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.