Hlavní obsah

Nováček z Vlašimi porazil ve druhé lize Třinec 2:0

VLAŠIM

Fotbalisté Vlašimi porazili v 13. kole druhé ligy Třinec 2:0. Nováček soutěže je s 20 body sedmý a na svého sobotního soupeře na pátém místě ztrácí jediný bod.

Článek

Do vedení mohl Vlašim poslat v 16. minutě Bálek, střelou z otočky však trefil jen tyč. Skóre utkání tak otevřel až minutu před koncem prvního poločasu Křeček.

Třinci pak zkomplikoval situaci v 73. minutě Kuděla, který od rozhodčího dostal rovnou červenou kartu. I v oslabení měli hosté šanci vyrovnat, ale závaru před brankou Vlašimi nedokázali využít. Domácí přesilovku využili takřka vzápětí. Bálek se dostal v rohu vápna k míči a křížnou střelou zpečetil výsledek utkání.

Slezské derby gól nepřineslo

Slezské derby mezi Hlučínem a Opavou gól nepřineslo. Hlučín počtvrté za sebou vyšel na domácím hřišti střelecky naprázdno a zůstává v tabulce třetí od konce. Oba soupeři si připsali už pátou remízu v sezóně.

Bezbrankový výsledek se zrodil i přesto, že oba celky hrály pohledný fotbal a vypracovaly si několik šancí, v koncovce však fotbalisté selhali. Vyznamenali se také oba brankáři, především pak tři minuty před koncem domácí Kosmál, který zlikvidoval střelu Halašky.

Vlašim - Třinec 2:0 (1:0)
Branky: 44. Křeček, 83. Bálek. Rozhodčí: Ardeleánu - Peřina, Marek. ŽK: Kalabiška - Chlebek, Hanus. ČK: 73. Kuděla (Třinec). Diváci: 956.
Vlašim: Toma - D. Nešpor, Kropík, M. Nešpor, Schuster - Vebr (65. Borák), Pokorný, Křeček, Průcha (J. Dvořák) - Bálek, Kalabiška (85. Brožík). Trenér: Nádvorník.
Třinec: Lipčák - Hrdlovič, Chlebek, Kuděla, Martinčík - Malíř, Hanus (67. Stýskala), Ceplák, Eismann - Matůš (59. Onuchukwu), Szmek (78. Doležal). Trenér: Neček.
Hlučín - Opava 0:0
Rozhodčí: Možíš - Chytil, Vysloužil. ŽK: Dohnálek, Javorek, Vlček - Pospěch, Halaška. Diváci: 1650.
Hlučín: Kosmál - Bogdaň, Drozd (46. Dobeš), Švrček, Prokeš (69. Vlček) - Javorek, Sokol, Juřátek, Dohnálek - Čelůstka, Hrtánek (81. Kovář). Trenér: Hajný.
Opava: Květoň - Mezlík, Uvíra, Wirth, Kolínek - Cigánek, Zapletal, Halaška, Schaffartzik (65. Nepožitek) - Partyš, Pospěch. Trenér: Látal.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.