Hlavní obsah

Fotbalisté Sezimova Ústí prohráli v druhé lize s béčkem Sparty

SEZIMOVO ÚSTÍ

Fotbalisté Sezimova Ústí podlehli v dnešní dohrávce druhého kola druhé ligy B-týmu pražské Sparty 1:2. Vítězové si díky tomu v tabulce polepšili na čtvrté místo, druholigový nováček zůstal čtrnáctý.

Článek

Sezimovo Ústí doma v pátek dokázalo porazit favorizovanou Jihlavu, ale se sparťanským béčkem záhy prohrávalo. V 15. minutě se na hranici šestnáctky dostal k míči Pavelka a přesnou střelou k tyči překonal brankáře Doležala. Domácí však za čtvrt hodiny vyrovnali, když na malém vápně zůstal neobsazený útočník Horka.

Další šance Jihočeši nevyužili. Dvě Simrovy hlavičky branku Pražanů těsně minuly, Jasanský trefil od rohového praporku tyč a v závěrečné čtvrthodině druhé půle mu střelu do poloodkryté branky zneškodnili sparťanští obránci. A krátce nato hosté zápas rozhodli, když se po centru z levé strany prosadil hlavou Putz.

2. kolo druhé fotbalové ligy:
Sezimovo Ústí - Sparta Praha B 1:2 (1:1)
Branky: 30. Horka - 15. Pavelka, 86. Putz. Rozhodčí: Mikel - Chytil, Nádvorník. ŽK: Macháček, Horka, Mach - Putz, Polom. Diváci: 1940.
Sezimovo Ústí: Doležal - Mašek (88. Martínek), Macháček, Nesvadba, Čupr - Kočí, Jasanský, Javorek, Mach - Horka (84. Barteska), Simr. Trenér: Zákostelský.
Sparta B: Pávek - Jánoš, Krch, Doležal, Podaný (90.+3 Čerňan) - Polom, Pavelka, Rada, Glaser - Putz, Kraják (90. Jeřábek). Trenér: Svoboda.

Reklama

Související témata: