Hlavní obsah

Budějovice - Karviná 4:4České Budějovice po karanténě remizovaly s Karvinou

České Budějovice

Fotbalisté Českých Budějovic se po karanténě vrátili do druhé ligy remízou 4:4 s druhým týmem tabulky Karvinou. I ve druhém jarním zápasu tak vstřelili alespoň tři branky. Karviná díky vyrovnání v 86. minutě udržela jarní neporazitelnost a na vedoucí Znojmo ztrácí bod.

Článek

Jihočeši, kteří kvůli epidemii příušnic nemohli dva týdny hrát, se v utkání 21. kola nedočkavě vrhli do útoku a ve čtvrté minutě po Benátově gólu už vedli. Karviná ale dokázala vyrovnat a po Kalodově brance se jí to ještě před poločasem povedlo i podruhé, střelecky se prosadili Janečka a Urgela.

Dynamo mohlo litovat, že krátce před gólem na 2:2 skončila Kalodova hlavička jen na břevně, ale krátce po změně stran si domácí fanoušci spravili chuť. Šimák z trestného kopu přehodil zeď a karvinský brankář Pindroch neměl šanci.

Čtvrtý gól přidal Mareš, ale hostům pak vyšla závěrečná desetiminutovka a přece jen dosáhli na bod. Střídající Zbyněk Pospěch snížil a jeho další střelu pak doklepl do sítě Urgela.

21. kolo druhé fotbalové ligy:
České Budějovice - Karviná 4:4 (2:2)
Branky: 4. Benát, 31. Kalod, 53. Šimák, 65. Mareš - 45. a 86. Urgela, 23. Janečka, 81. Zb. Pospěch. Rozhodčí: Franěk - Koval, Černý. ŽK: Klesa, Kalod (oba Č. Budějovice).
Č. Budějovice: Křížek - Klesa, Hájovský, Hric, Funda - Čavoš, Benát - Pešek, Šimák (84. Ujec), Mareš (89. Wermke) - Kalod (69. Jurdík). Trenér: Horejš.
Karviná: Pindroch - Růžička, Dreksa, Hošek, Eismann - Sedlák (60. Panák) - Fiala (78. Puri), Janečka (69. Zb. Pospěch), L. Budínský, Puchel - Urgela. Trenér: Weber.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.