Hlavní obsah

Norimberk opět prohrál, brankář Blažek si zranil rameno

BERLÍN
Aktualizováno

Fotbalistům Norimberku se vzdaluje záchrana v nejvyšší německé soutěži. Ve středečním utkání 29. kola na půdě Stuttgartu prohráli 0:3 a v tabulce jsou poslední, přičemž na nesestupovou patnáctou pozici ztrácejí pět bodů. Mají však odložené utkání s Wolfsburgem k dobru.

Článek

V sestavě Norimberku se znovu neobjevil český reprezentační útočník Jan Koller. Mezi tyče se sice postavil Jaromír Blažek, ale během úvodní půlhodiny třikrát inkasoval a pak musel ve druhém poločase střídat kvůli poraněnému ramenu.

Vedoucí Bayern Mnichov kráčí za titulem, když vyhrál ve Frankfurtu 3:1 a před Brémami má pět kol před koncem desetibodový náskok. V domácím dresu byl aktivní útočník Martin Fenin, ale střelecký půst neukončil.

Bundesliga - 29. kolo:
Bielefeld - Leverkusen 1:0 (51. Mijatovič), Dortmund - Hannover 1:3 (65. Frei - 38. Bruggink, 42. Fahrenhorst, 78. Huszti), Duisburg - Karlsruhe 0:1 (81. Hajnal), Frankfurt - Bayern Mnichov 1:3 (29. Köhler - 74. a 85. Toni, 60. van Buyten), Stuttgart - Norimberk 3:0 (3. Cacau, 13. da Silva, 31. Meira).

Reklama

Související témata: