Hlavní obsah

Freiburg - Wolfsburg 0:3Freiburg i po zápase s Wolfsburgem dál čeká na domácí výhru

Berlín

Fotbalisté Freiburgu prohráli v 15. kole německé ligy doma s Wolfsburgem 0:3, před svými fanoušky nedokázali zvítězit ani na sedmý pokus v sezóně. Prohře nezabránili ani Vladimír Darida a Pavel Krmaš; první jmenovaný nastoupil v základní sestavě a odehrál celý zápas, Krmaš se dostal na hřiště ve 22. minutě za Senegalce Fallou Diagného.

Foto: Ralph Orlowski, Reuters

Smutný fotbalista Freiburgu Matthias Ginter.

Článek

Třetí Čech v mužstvu Freiburgu Václav Pilař zůstal mezi náhradníky. Na straně hostů podobně jako v pohárovém utkání s Ingolstadtem chyběl zraněný Jan Polák.

Freiburg inkasoval z prvních dvou útoků soupeře. Nejprve v osmé minutě dopravil centr Patricka Ochse střelou z voleje do branky Maxmilian Arnold. Tři minuty nato se po další kombinační akci nemýlil nejlepší střelec klubu Ivica Olič. Trefil se v této sezoně již posedmé. Pět minut před koncem Olič přepustil místo v sestavě obránci Marcelu Schäferovi, který v nastaveném čase skóre uzavřel.

Wolfsburg posedmé v řadě bodoval a posunul se na páté místo s dvoubodovým náskokem na šesté Schalke. Freiburg zůstal šestnáctý.

Německá fotbalová liga - 15. kolo:
Freiburg - Wolfsburg 0:3 (8. Arnold, 11. Olič, 90.+1 Schäfer),
Braunschweig - Hertha Berlín 0:2 (20. Ramos, 80. Cigerci).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.