Hlavní obsah

Očekávané tresty, Jeřábek a Ljovin si odpočinou

Praha
Aktualizováno

Vysloužili si druhou žlutou kartu a museli předčasně do kabin. Tresty jsou očekávané. Oba fotbalisté vyloučení v prvním jarním kole Michal Jeřábek (Teplice) a Vladislav Olegovič Ljovin (Bohemians) dostali od disciplinární komise zákaz startu na jedno soutěžní utkání. Jeřábek má navrch další stopku za čtyři žluté karty.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Vyloučený obránce Teplic Michal Jeřábek během utkání na Slavii.

Článek

Teplický Michal Jeřábek zatáhl za dres slávistu Milana Škodu. Nejenže byl vyloučen, sešívaní navíc z nařízené penalty sedm minut před koncem za bezbrankového stavu vstřelili vítězný gól... Zápas skončil 2:0.

„Mrzí mě, že jsme padli až v 83. minutě z penalty. Byla, a byla hloupá. Uhlídat Škodu ve vápně je těžké, na Jeřábka se nezlobím," hodnotil trenér Stanislav Hejkal.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Vyloučený Vladislav Ljovin z Bohemians během utkání na Spartě.

Klokan Vladislav Olegovič Ljovin pro změnu nedohrál svůj ligový debut za Bohemians v derby na Spartě. Domácí pak v nastavení přesilovku využili a vyhráli těsně 1:0.

"Na Ljovina se budu zlobit, že se nechal vyloučit. Hrubě porušil naše principy dané při bránění jeden na jednoho. Ale je mladý, fotbal miluje. Věřím, že své návyky ještě dokáže změnit," řekl trenér Martin Hašek.

Jedno utkání si za čtvrtou žlutou kartu odpočinou také Jan Navrátil (Slovácko), Martin Nešpor, Lukáš Kalvach (oba Olomouc), Jakub Považanec (Jablonec) a Oscar Dorley (Liberec).

Reklama